ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР “ИСКОНИ” ПРЕДЛАГА:

ИЗВЪНКЛАСНИ ЗАНИМАНИЯ ПО МАТЕМАТИКА,
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА,
И ПРАВОСЛАВНО ВЕРОУЧЕНИЕ (по желание)

От началото на идната учебна година 2022/23 “Искони” предлага извънкласни уроци за деца от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас, които искат да работят допълнително върху своята подготовка по математика, български език и литература. Като допълнителен бонус за децата от школата, и при желание от тяхна страна, предлагаме уроци по Православно вероучение, безплатно.

Специален акцент поставяме върху подготовката на учениците от 7-ми клас за успешно представяне на изпитите от НВО (матурите).
Нашата основна цел е да предоставим на децата солидни и трайни знания, които да ги направят уверени и спокойни на предстоящите тестове в училище и изпитите за НВО.

Организирали сме учебния процес в приятна, мотивираща среда с предразполагащи, внимателни и опитни преподаватели. Образователният център „Искони“ се намира в близост до метростанция “Сердика” и последната спирка на трамвай № 5 до Съдебната палата в центъра на София на адрес: ул. “Княз Борис Първи” № 107.

Школата предлага два типа занимания с децата – групови и индивидуални:

Груповите занятия са веднъж седмично и са обособени в три модула от по 10 занятия, като всеки модул завършва с тест и проверка на знанията – общо 33 учебни седмици. Работим в малки групи от 3 – 8 деца с персонален подход към всяко дете, по програма и с помагала одобрени от МОН.

Занятията се провеждат от понеделник до събота, сутрин и следобед – съобразно учебните смени на децата. При постъпване в школата децата правят входен тест за определяне на нивото на знанията и се обособяват и по този признак, за да бъде преподаването по-пълноценно и адекватно за тях.

Продължителността на едно занятие за учениците от 5-и и 6-и клас е 2 астрономически часа, а за седмокласниците – 2,5 астрономически часа. (Предвидена е и малка почивка от 10 мин. между часовете.)

Индивидуални занятия могат да бъдат заявени при нужда през цялата година в комбинация с груповите. Целта е оптимален баланс на нуждите, усилията и средствата по мярка при всеки индивидуален случай. Продължителността на едно индивидуално занятие зависи от нуждите на детето.
За нас е важна и обратната връзка с родителите – държим те да имат ясна представа относно равнището на тяхното дете и знанията, които получават при нас. Предвиждаме родителски срещи – начална и междусрочна, както и целогодишен контакт с родителя.

Тел. за записване и информация: 0899857704
Вайбър канал: ИСКОНИ

ТАКСИ:

1. За групови занимания на 5-и и 6-и клас:

Математика 275 лв. на модул
БЕЛ – 275 лв. на модул

Забележки:

Един модул за 5-и и 6-и клас включва занятия от 2 астрономически часа седмично, 10 занятия общо и изпит с оценка на знанията, придобити в модула;
В таксата са включени и учебни материали по предметите;
При записване и на двата предмета – 10% отстъпка от таксата
Отстъпка за две деца от семейство, допълнително още 5% отстъпка.

2. За групови занимания за учениците от 7-и клас:

Математика – 330 лв. на модул
БЕЛ – 330 лв. на модул

Забележки:

Един модул включва занятия от 2,5 астрономически часа седмично, 10 занятия и изпит в края на модула с оценка на знанията.
В таксата са включени учебни помагала и учебни материали по предметите, както и пробните изпити.
При записване и на двата предмета – 10% отстъпка от таксата
Допълнителна отстъпка за две и повече деца от семейство – 5%.

3. Индивидуални занимания за всички класове:

Математика – 30 лв. на астрономически час
БЕЛ – 30 лв. на астрономически час

Таксите се заплащат на модул – по банков път, а от 1 септември – и на място в Центъра.

4. Уроци по православно вероучение:

Те са безплатни и са по желание на децата и родителите. Провеждат се в неделя следобед по време на учебната година. Преподавателите са православни богослови с опит в преподаването и работата с деца. Предимство при записването имат децата от школата.