Организираме православни поклоннически и образователни пътувания

Фирма „ИСКОНИ” е туроператор, специализиран в организирането на православни поклоннически и образователни пътувания в страната и в чужбина. Осъществяваме нашата програма за православна култура „Св. Княз Борис” с благословението и подкрепата на Софийска Света Митрополия.

Основен акцент в нашите пътувания е посещението на православни храмове, монастири, свети места, участието в богослужения, поклонение пред чудотворни икони и свети мощи. В програмите ни се отделя и значително място на исторически и културни забележителности.

Екскурзоводите ни са  специалисти в областта на богословието, историята и изкуствознанието и пътуванията са придружени с богата лектория. Програмата  целогодишно се обогатява и допълва с нови пътувания, които  публикуваме в  нашия бюлетин и интернет страница. За всички пътувания можете да получите повече информация по телефона или в  офиса на „Искони”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>